Aktualności

Aktualne wydarzenia, nowinki, okolicznościowe menu, znajdzesz na naszym facebooku:



SZEF RESTAURACJI „DZIKA KACZKA” poleca:

(przygotowane z najlepszej jakości składników, bez konserwantów i wzmacniaczy smaku )

  1. pasztet z dzika - 70 zł/kg
  2. pasztet drobiowo - wieprzowy – 50 zł/kg
  3. tatar wołowy - 75 zł/kg
  4. żurek z białą kiełbasą i jajkiem - 8 zł/porcja
  5. galantyna z kurczaka - 50zł/kg
  6. pieczona kaczka - 75 zł/szt.
  7. pieczona karkówka - 50 zł/kg
  8. pieczona golonka - 50 zł/kg
  9. pieczony boczek z majerankiem - 60 zł/kg
  10. schab faszerowany - 65 zł/kg
  11. terryna z pstrąga - 65 zł/kg
  12. tatar z łososia - 95 zł/kg
  13. śledź z cebulką w oleju kujawskim - 35 zł / kg
  14. ryba smażona (pstrąg, sieja, okoń - w zależności od dostępności) w delikatnej zalewie octowej - 70 z /kg
  15. sałatka jarzynowa - 25 zł/kg
  16. jaja faszerowane pastą szpinakową z łososiem, tuńczykiem - 2 zł 1/2szt.
  17. jaja faszerowane pieczarkami w skorupkach - 2 zł 1/2szt.
  18. pierogi ruskie - 30 zł/kg
  19. pierogi z mięsem - 39 zł/kg
  20. pieczona biała kiełbasa z cebulą - 26 zł/kg

Ciasta:

  1. sernik - 39 zł/kg
  2. szarlotka – 35 zł/kg
  3. mazurek kajmakowy z bakaliami - blacha37/21cm - 59 zł