Aktualności
Aktualne wydarzenia, nowinki, okolicznościowe menu, znajdzesz na naszym facebooku:
SZEF RESTAURACJI „DZIKA KACZKA” poleca:
(przygotowane z najlepszej jakości składników, bez konserwantów i wzmacniaczy smaku )
- pasztet z dzika - 70 zł/kg
- pasztet drobiowo - wieprzowy – 50 zł/kg
- tatar wołowy - 75 zł/kg
- żurek z białą kiełbasą i jajkiem - 8 zł/porcja
- galantyna z kurczaka - 50zł/kg
- pieczona kaczka - 75 zł/szt.
- pieczona karkówka - 50 zł/kg
- pieczona golonka - 50 zł/kg
- pieczony boczek z majerankiem - 60 zł/kg
- schab faszerowany - 65 zł/kg
- terryna z pstrąga - 65 zł/kg
- tatar z łososia - 95 zł/kg
- śledź z cebulką w oleju kujawskim - 35 zł / kg
- ryba smażona (pstrąg, sieja, okoń - w zależności od dostępności) w delikatnej zalewie octowej - 70 z /kg
- sałatka jarzynowa - 25 zł/kg
- jaja faszerowane pastą szpinakową z łososiem, tuńczykiem - 2 zł 1/2szt.
- jaja faszerowane pieczarkami w skorupkach - 2 zł 1/2szt.
- pierogi ruskie - 30 zł/kg
- pierogi z mięsem - 39 zł/kg
- pieczona biała kiełbasa z cebulą - 26 zł/kg
Ciasta:
- sernik - 39 zł/kg
- szarlotka – 35 zł/kg
- mazurek kajmakowy z bakaliami - blacha37/21cm - 59 zł